Close Log in with or
Register here
Forgot password

Close
Close
Register with or
* Required fields
your profile is 33% complete:
33%
Update profile Close
'Schoon is de norm' op Landelijk Zwerfafvalcongres
MenuMenu
Waste Waste Other

Het programma van het Landelijk Zwerafvalcongres 'Het Rendement van Schoon' is bekend. Keynote speakers zijn specialist op het gebied van gedragsbeïnvloeding Pacelle van Goethem en CEO van Houd Zweden Schoon Johanna Ragnartz.

Van Goethem zal aan de hand van concrete voorbeelden toelichting geven op hoe schoon gedrag kan worden beïnvloedt en versterkt. Ragnartz gaat in op drie campagnes die de organisatie uitvoert, waaronder Leave Nothing But Footprints, waarmee toeristen worden aangespoord om zorg te dragen voor de natuur en de omgeving.

Tijdens het Rendement van Schoon delen organisatoren NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en de NVRD de laatste ontwikkelingen op het gebied van zwerfafvalpreventie. Tijdens deelsessies  worden bezoekers bijgepraat over belangrijke thema’s, zoals recreatiegebieden, winkel- en centrumgebieden, schone wegen en OV gebieden, succesvolle opruimacties en gedragsbeïnvloeding. De nadruk ligt tijdens het congres op de voordelen van schoon. Het thema is ‘Schoon is de norm’.

Na afloop van het plenaire programma vindt de uitreiking van ‘De Uitblinker van het Jaar’ plaats. Het dagvoorzitterschap van het congres is ook dit jaar in handen van presentator Rens de Jong. Het vijfde Landelijk Zwerfafvalcongres vindt op 20 november plaats in de Media Plaza Utrecht.

 

comment:
You MAY ALSO LIKE