WhatsOrb - EerlijkWinkelen werkt mee aan #hetzitmenietlekker
Close Login
Register here
Forgot password
Forgot password
or
or

Close
Close Inspiration on environmental sustainability, every month.

Currently 5,988 people are getting new inspiration every month from our global sustainability exchange. Do you want to stay informed? Fill in your e-mail address below:

Close Receive monthly UPDATES ON ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY IN YOUR MAILBOX EVERY MONTH.

Want to be kept in the loop? We will provide monthly overview of what is happening in our community along with new exciting ways on how you can contribute.

your profile is 33% complete:
33%
Update profile Close

Fashion Fashion Fair trade

EerlijkWinkelen werkt mee aan #hetzitmenietlekker

Share this post
by: Sustainable Startups
EerlijkWinkelen werkt mee aan #hetzitmenietlekker

Over de nieuwe Facebook campagne van Mondiaal FNV

Vorige week dinsdag is op de Facebook pagina van Mondiaal FNV de campagne #hetzitmenietlekker van start gegaan! Een mooie slogan om aan te geven dat er helaas nog altijd van alles mis is in de kledingindustrie.

Iedere week wordt er een vraag over kleding beantwoord. De vraag van vorige week: Kan ik met een gerust hart kleding kopen bij H&M? (Nee dus). En deze week Als ik dure kleding kopen krijgen de naaisters toch wel genoeg betaald? (Ook nee dus). Waarom de antwoorden ‘Nee’ zijn wordt uiteraard duidelijk uitgelegd.

Om de lezers en volgers niet helemaal de moed in de schoenen te laten zinken levert EerlijkWinkelen bij ieder artikel een positieve tip. Zoals bijvoorbeeld: Kijk eens bij FairWear welke merken hieraan meedoen. Kies voor een merk met een eigen fabriek waar de arbeidsomstandigheden goed gecontroleerd worden, zoals Studio Jux of Vanilia. Of kies een merk dat zich laat voorstaan op faire praktijken zoals People Tree of Kuyichi. En natuurlijk: Kijk eens bij EerlijkWinkelen voor fysieke winkels en webwinkels die fair fashion verkopen!

De campagne gaat een half jaar duren en iedere dinsdag kun je een nieuwe vraag en antwoord verwachten, en nieuwe tips! De moeite waard om te volgen dus, of zelf je eigen prangende vraag over de mode industrie te stellen!

Get updates on environmental sustainability in your mailbox every month.

Whatsorb

Whatsorb info

whatsorb whatsorb whatsorb whatsorb@example.com